Toiminta

Kotikulman Uudenvuodenvastaanottajaiset 31.12.2018 Klo 19 alkaen (nyyttärit)kaikki Tervetuloa!

Kotikulman Joulujuhla 16.12.2018 Klo 16 alkaen kaikki Tervetuloa!

Joulumyyjäiset 1.12.2018 Klo 10 alkaen kaikki Tervetuloa!

Kotikulma on seurakuntamme toimintakeskus, jossa järjestetään monipuolisesti erilaista ohjelmaa. Tällä sivulla on kerrottu lyhyesti Kotikulman toiminnasta. Toiminnan rungon muodostaa Kotikulman sunnuntait, jotka alkavat klo 11:00 tai 17:00. Ehtoollisjuhla on kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 11:00. Keskiviikkoisin on rukousilta, joka nimensä mukaisesti keskittyy yhteiseen rukoukseen. Se alkaa klo 18:00 kahvilla ja tilaisuus alkaa 18:30. Lisäksi järjestämme erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Muusta säännöllisestä toiminnasta on kerrottu lisää alla. Kannattaa seurata myös etusivun kalenteria, jossa näkyy kaikki toimintamme ja mahdolliset tauot tai muutokset aikatauluihin. Kuvia meidän toiminnasta voit katsella galleriasta

Lämmin sydän -perhekerho

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9:00-11:30. Ohjelmassa on musiikilla höystetty pieni hartaushetki, askartelua, vapaata yhdessäoloa ja leikkiä.

Ruokailupäivä

Tarjoamme maksuttoman lämpimän ruuan maanantaisin klo 12:00-13:00. Sen lisäksi jaamme ruokakasseja vähävaraisille. Taustalla on yleensä musiikkia tai muuta hengellistä ohjelmaa.

Seniorikahvila

Varttuneelle väelle on tarjolla seniorikahvila kerran kuukaudessa torstaina klo 13:00. Tarkemmat tiedot löydät kalenteristamme. Pientä ohjelmaa, yhdessä oloa ja pullakahvit.

Romanityö

Järjestämme ajoittain romanipäiviä ja romanikokouksia.

Miesten iltapäivä

Miehille suunnattu raamattupiiri kokoontuu kotikulmassa joka toinen lauantai klo 15:00. Ohjelmassa Raamatun tutkimista, jutustelua ja kahvitarjoilu.

Solutyö

Seurakunnassamme on useita erilaisia soluja. Jos haluat mukaan johonkin soluun, ota yhteyttä solukoordinaattoriin tai suoraan solunjohtajaan. Jos haluat perustaa uuden solun, ota yhteyttä solukoordinaattoriin. Seurakuntamme solukoordinaattorina on nuorisopastori.

Maahanmuuttajatyö

Järjestämme maahanmuuttajailtoja joka toinen tiistai klo 18:00. Niissä opiskellaan suomen kieltä ja kulttuuria keskustelemalla eri aiheista suomeksi. Lopuksi tarjolla teetä ja jotain pientä syömistä.

Musiikki

Musiikki koordinaattori: Mari Rantamäki, seurakunnan musiikkijärjestelyt ja säestys.

Praise Power: Yhteyshenkilö; Topi Niskanen. Seurakunnan ylistysbändi, toiminut eri kokoonpanoilla parinkymmenen vuoden ajan.

Nuorisotyö